aventyrtillfots.blogg.se

En resa genom Kina, Nepal och Sri Lanka

Bergsklättring och ljusshow

Publicerad 2017-03-08 03:11:42 i Allmänt,

Hej på er!
 
Ber om ursäkt för att det varit så tyst här på bloggis men vi har helt enkelt varit för aktiva (och internet har varit för dåligt) för att orka med... I söndags (5/3) hängde vi med Linda nästan hela dagen och hade massor av kul för oss:
 
 
Vi föll för turistfällan och tog en bambubåt på Lifloden! Alldeles för turistiskt men vi fick lite bra bilder för besväret!
 
 
Sen hyrde vi cyklar och rullade till galet häftiga Moon Hill. Ett berg utanför Yangshuo med en naturlig "valvbåge" högst upp. Såå vackert. Vi klättrade hela vägen upp till toppen av själva bågen! Äventyrligt värre!
 
 
Supergoa Linda, vilken tur att vi träffade henne på toppen av ett berg här i Kina<333
I Måndags (6/3) så hade vi en lugnare dag. Vår hotellvärd Jerry (vi älskar Jerry) tog med oss till sitt favorit-dumplingställe för lite lunch. Låt oss säga att det var den bästa måltiden hittills. Med råge.
 
 
På kvällen mötte vi upp Linda en sista gång och gick på "Impressions", en ljusshow som är väldigt känd eftersom naturen, floden och bergen används som scen och bakgrund. Vi var helt mållösa efteråt, obeskrivligt vackert.
 
 
Just nu befinner vi oss i Dazhai mitt bland berg och risterasser, dit vi åkte igår (tisdag). Här är det vackert vill vi lova. 
Fortsättning följer!
 
 

Kommentarer

Postat av: Renee

Publicerad 2017-03-08 07:07:59

Åhhhhh vilka upplevelser! Love you!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hallå där! Vi är två 20-åriga tjejer från Karlshamn vid namn Linnéa och Loovis som den 1 Mars 2017 beger oss av österut för att upptäcka Kina, Nepal och Sri Lanka! Som bloggnamnet antyder så kommer vi att utforska massor av platser till fots, med planer på allt ifrån endagsturer till veckolånga vandringar. Här kan ni följa oss på vårt äventyr förbi risodlingar och teplantager, till minoritetskulturer och tempel, genom livliga städer och storslagen natur, och förhoppningsvis upp på en bergstopp eller två. Låt er inspireras!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela