aventyrtillfots.blogg.se

En resa genom Kina, Nepal och Sri Lanka Följt av naturvårdsarbete i Costa Rica.

Bergsklättring och ljusshow

Publicerad 2017-03-08 03:11:42 i Allmänt,

Hej på er!
 
Ber om ursäkt för att det varit så tyst här på bloggis men vi har helt enkelt varit för aktiva (och internet har varit för dåligt) för att orka med... I söndags (5/3) hängde vi med Linda nästan hela dagen och hade massor av kul för oss:
 
 
Vi föll för turistfällan och tog en bambubåt på Lifloden! Alldeles för turistiskt men vi fick lite bra bilder för besväret!
 
 
Sen hyrde vi cyklar och rullade till galet häftiga Moon Hill. Ett berg utanför Yangshuo med en naturlig "valvbåge" högst upp. Såå vackert. Vi klättrade hela vägen upp till toppen av själva bågen! Äventyrligt värre!
 
 
Supergoa Linda, vilken tur att vi träffade henne på toppen av ett berg här i Kina<333
I Måndags (6/3) så hade vi en lugnare dag. Vår hotellvärd Jerry (vi älskar Jerry) tog med oss till sitt favorit-dumplingställe för lite lunch. Låt oss säga att det var den bästa måltiden hittills. Med råge.
 
 
På kvällen mötte vi upp Linda en sista gång och gick på "Impressions", en ljusshow som är väldigt känd eftersom naturen, floden och bergen används som scen och bakgrund. Vi var helt mållösa efteråt, obeskrivligt vackert.
 
 
Just nu befinner vi oss i Dazhai mitt bland berg och risterasser, dit vi åkte igår (tisdag). Här är det vackert vill vi lova. 
Fortsättning följer!
 
 

Kommentarer

Postat av: Renee

Publicerad 2017-03-08 07:07:59

Åhhhhh vilka upplevelser! Love you!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

En dokumentation av en 23-årig Biologistudents volontärarbete på Reserva Playa Tortuga i Ojochal, Costa Rica. Ett center för naturvård och biologisk forskning som arbetar med havssköldpaddor, reptiler, fåglar, fjärilar, däggdjur, grodor - allt ni kan tänka er finnas i världens mest artrika land! Innan dess: två 20-åriga tjejer som i Mars 2017 begav sig av österut för att upptäcka Kina, Nepal och Sri Lanka.Som bloggnamnet antyder utforskade vi massor av platser till fots. Allt från endagsturer till veckolånga vandringar. Här kan ni följa oss på vårt äventyr förbi risodlingar och teplantager, till minoritetskulturer och tempel, genom livliga städer och storslagen natur, och förhoppningsvis upp på en bergstopp eller två.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela